Program Toner fra tunet 2014

7.6          Kveinndal’n Jazzlag Kveinndal´n Jazzlag er et storband med 17 musikere fra Gjøvik, Stange og Ringsaker. De blåser i gang årets Toner fra tunet-sesong på Gjøvik gård.

14.6       Vardal veterankorps og Blåveisene m.fl.

Vardal veterankorps arrangerer veterankorpsstevne på Gjøvik gård og varter opp med korpsmusikk på tunet sammen med flere andre korps.
21.6       Toner fra 1814 – Stein Villa med flere I anledning grunnlovsjubileet har Stein Villa funnet fram musikk fra tida rundt 1814. Musikken framføres med musikalske følgesvenner i tunet på Gjøvik gård, hvor prins Christian Frederik stoppet for å spise frokost med glassverkseier Kauffeldt på sin reise i 1814.

28.6       AVLYST pga Tenåringstreff

5.7 Turid Nikolaisen kvartett og Anne Johansen

Turid Nikolaisen og Anne Johansen setter ut i livet det de lenge har hatt lyst til – å synge sammen på Toner fra tunet. Med seg har de Turid Nikolaisen kvartett, sammen byr de på en behagelig blanding av jazz med innslag av bossanova, pop og vise. Turid Nikolaisen – Vokal
Anne Johansen – Vokal
Morten Wentzel – Tangenter
Jens Erik Kjelstad – Bass
Jun Villanueva – Trommer

12.7       Bonzo band Gjøviks eldste jazzband, Bonzo band, er tilbake på Toner fra tunet. De representerer også Tune Into Gjøvik jazzklubb.
Bonzo band: Tom Pettersen saksofon Jan Espen Andresen gitar Per Erik Løkken trommer Roy-Aage Grenheim kontrabass Anders Byfuglien tangenter

19.7       Marit Skikkelstad Fjelljazz duo

Marit Skikkelstad har med Anders Byfuglien på tangenter i Fjelljazz duo som spiller på tunet 19.juli. Musikken er inspirert av norske folketoner med elementer fra klassisk, jazz og funk. Marit Skikkelstad, trombone, vokal
Anders Byfuglien, tangenter

26.7       Thorbjørn Gundersen, Lars Dalin og Amund Stokke spiller djangomusikk i ekte pariser-stil. Repertoaret består av djangostandarder, amerikansk swing og franske musettvalser. 2/3 av bandet er fra Gjøvik-distriktet og gleder seg til å spille stringswing på Gjøvik gård.
Lars Emil Dalin, gitar
Torbjørn Gundersen, gitar
Amund Stokke, bass

2.8          Embee Normann
Embee Normann, særegen sanger og låtskriver fra Raufoss kom med nytt album i 2013. På tunet byr hun på nye låter fra hennes siste album, i tillegg til mange gamle godbiter.
Embee Normann Vokal og gitar

Jon Karlsen Bass
Stig Enger Gitar

9.8          Jolly Beggarmen

Trioen i Jolly Beggarmen svinger opp med irsk tradisjonsmusikk i det grønne på tunet, med låter som inviterer til allsang.
Nils Jørgen Nygaard gitar, vokal
Ove Husemoen bass og vokal
Tor Egil Kuntze fele

16.8       Tove Lundborg I anledning Prøysenjubileet, byr Tove Lundborg på et «Prøysen på tunet»-program på Gjøvik gård. Konserten avrunder årets rekke med Toner fra tunet.