Gjøvik Gård - din opplevelse i Gjøvik

Gjøvik Gårds Venneforening

Drengestua Kafe

Samboerparet Are Leirdal (31) og Joar Gilje (31) tar over serveringen på Drengestua kafé fra 15. juni.

  1. januar i år var det kroken på døra for kafédriften i kommunen sin regi på Drengestua på Gjøvik gård. Nå har kommunen via det nye selskapet Gjøvik Kino og Scene fått på plass nye drivere i en prøveperiode fram til 1. september.

Kokkeparet Are Leirdal og Joar Gilje har i lengre tid hatt lyst til å drive stedet videre og de ser for seg store utviklingsmuligheter på det historiske stedet midt i Gjøvik.

 Drengestua kafé på Gjøvik gård

Drengestua er en kafe i historiske lokaler. Gjennom året kan du oppleve en lang rekke arrangementer og konserter på Gjøvik gård, hvorfor ikke kombinere konserten med en herlig kaffekopp eller ta en lunsj før eller etter konserten. Vi satser på mest mulig hjemmelaget og lunsjmenyen er for enhver smak. Kaféen rommer opptil 40 personer på innsiden og flere hundre på en fin sommerdag. Piano i midtstuen og mulighet for bytte-bok i kaféens bibliotek.

Eplemost-prosjekt -et samarbeid på tvers i Drengestua (2018).

Keramikk-figurerer av Wenche Oliv Gullberg (2018).

Drengestua galleri i 2. etg huser et stort antall utstillere gjennom hele året. Et atelier ligger også i samme etasje og gir et tilrettelagt kulturskoletilbudet daglig.

Kaféens åpningstider: Onsdag – søndag: fra klokka 11:00 til 17.00
Mandager stengt

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén